За Нас

Фирма БУЛКАРПЕТ е с основна дейност внос и търговия на едро и дребно с мебели и меки подови настилки.

От създаването си до днес, фирмата развива дейността си в две основни направления, а именно: търговия на дребно с килими, пътеки, балатуми, ламинирани паркети, тапети, бои, мебели, осветителни тела, врати, фаянс и санитария, в растяща верига от собствени магазини, работещи под търговската марка „КОНФОР“ и търговия на едро с персийски и мокетени килими и пътеки, както и мокети за хотели, ресторанти, офиси и др. 

Благодарение на опита, коректността и професионализма на екипа на БУЛКАРПЕТ, фирмата продължава да печели доверието на своите клиенти и партньори. Това е причината към началото на 2014 година фирмата да разпростира дистрибуторската си мрежа от над 130 търговци в повече от 90 населени места в България. 

Доказано като солиден и надежден партньор, дружеството е официален представител за страната на най-голямата, най-модерната и бързо развиваща се фабрика за производство на мокет и меки подови покрития в световен мащаб – „Dinarsu”, Турция. 

   Седалището на Булкарпет ЕООД е в гр. Сливен, където се намира и централният склад на дружеството. Фирмата разполага с второстепенни и спомагателни складове в градовете Кърджали и Димитровград.

Верига магазини КОНФОР © 2023